Palvelut


Monipuolisen tiimin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisesti kaikki parturi-kampaamo- ja meikkauspalvelut. Valikoimastamme löytyy perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi useita erikoispalveluja hiuksillesi kuten hellävaraisempi hiusväri Elumen, hiuksia siloittava Kerasilk keratin Treatment sekä uutuutena kemiallisten käsittelyiden yhteydessä käytettävä Niophlex -hoitokäsittely. Lisäksi meillä on monipuolinen osaaminen hiustenpidennyksissä erityisesti teippi- ja ommelpidennyksissä, sekä kampaukset ja meikit onnistuvat vaativaampaankin tarpeeseen. Laadukkaat Goldwell-, Daviness- ja MSCHIC -tuotteet takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Käymme säännöllisesti koulutuksissa ja eri tapahtumissa pitääksemme ammattitaidon huipputasolla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan uusimpia innovaatioita ensimmäisten joukossa.

Perinteisen liiketyön lisäksi olemme mielellämme mukana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tilauksesta järjestämme asiakasiltoja ryhmille ja tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus joko arjen hiustarpeisiin tai isompaan tilaisuuteen!